Ugens Program

.

  

Vores plan med ugenI vores ugeprogram kan du se, hvad vi har planlagt af progammer for ugen. Der kan dog sagtens ske ændringer, hvis der fx der fx pludseligt er noget vi skal dække.

Vi udgiver vores ugeprogam på vores Facebook side, og så som link i word.

Du kan downloade progammet i Word her: her
  

Hvad var det for musik I spillede


Vi får meget ofte mails fra lyttere der spørger, hvad det var for noget musik vi spillede forleden. Vi har modtaget mails af den slags helt fra Australien, som åbenbart streamede vores radioudsendelser. Desværre kan vi ikke svare på det, da det er en tilfældighedsgenerator der udvælger musikken fra næsten 6000 numre. Vi ved med andre ord ikke hvad det var for noget musik der spillede. Dog har vi også musikprogammer, som fx John Andersen Country time, eller Opreatimen mm. Her er der en lille mulighed for at finde det nummer du måske hørte. Men husk, at den slags programmer bliver lavet af frivillige, og vi kan ikke garantere at dem der laver programmerne har tid til at svare.

Generelt anbefaler vi at du installerer en eller flere apps på din telefon, der kan genkende hvad det er for noget musik du lytter til. Det kan være programmer som soundhound, som du kan læse mere om her I det program kan du, afhængig af telefonen, endda få teksten frem.
Du finder appen det sted, hvor du normalt henter dine apps, fx App Store hvis du har en iPhone


Billeder: